sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kosmetiikka viikko: Meikki kokoelmani osa 1

Moi! Nyt alkais sit kosmetiikka viikko! Ja tänään esittelen ripsivärini.

Tässä on kaikki ripsivärini!

Lumene blueberry volume black crystal
 Tämän olenkin teille esitellyt ihan omassa postauksessa, mutta kerronpa nyt tästä vähän. Tässähän pitäisi olla sellaista glitteriä, kun sitä laittaa ripsiin. Mutta miulla se ei ainakaan näy. Mutta kun pesen kasvot, saattaa kasvoistani löytyä muutamia glitter hiukkasia...Mutta muuten kyllä ihan hyvä musta ripsiväri.

Lumene Sensitive Touch
Tämäkin on siis Lumenen ripsari, ja ihan tavallinen. Itse asiassa tämä on elämäni toinen ripsiväri, ja olen saanut tämän äidiltä, kun se sai sen jonkun kaupanpäällisenä, mutta itse hän käyttää ruskeaa ripsiväriä. En ole nyt hirveästi tätä käyttänyt, kun jotenkin tuntuu siltä että ripsistä tulee tosi paakkuiset kun tuota käyttää...
Rimmel London scandaleyes retro glam
 Tämä Rimmelin ripsiväri taas on uusin ripsivärini, minkä ostin ihan itse, koska tarvitsin uuden. Tuo taisi olla kaikkein halvin, ja vaikutti hyvältä. Jos oikein muistan niin tuo oli palkittu ripsiväri... Mutta siis se on keväällä ostettu, ja olen tykännyt! Harja on aika iso, joten meni muutama kerta ennen kuin totuin siihen, mutta on se hyvä!


Meikki joulukalenterin ripsiväri
 Tuo on siis meikki joulukalenterista saatu ripsiväri, joten sillä ei merkkiä ole. Tämä on jo useamman vuoden vanha, joten tästä ei hirmuisesti väriä enää lähde, mutta tykkään laittaa tätä silloin, kun en halua näyttää meikatulta, mutta kuitenkin ripset eivät ole aivan vaaleat.


Siinä oli kaikki ripsivärini, huomenna esittelen teille lisää meikkejäni!

t.VilmaAda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti