maanantai 27. lokakuuta 2014

Erilaisia "kausia"

Moikka! Otsikon perusteella ette varmaankaan arvaa, mistä tänään kirjoitan, mutta eiköhän se teille kohta selviä! Itselläni nimittäin ainakin on erilaisia kausia, milloin tykkään aina jostakin. Esim. Vuosi sitten kesällä miulla oli kautena mintunvihreä. Eli siis suurin piirtein kaiken piti olla mintunvihreää. Ostin silloin esimerkiksi mintunvihreät farkut... Nyt taas on ollut aika pitkäänkin kautena pöllöt, ja miultahan löytyy pöllötaulu, pöllökoruja, pöllölaukku, jne. Ja pöllö kausi siis jatkuu edelleen.

Kuva: we heart it
Tällä hetkellä uutena kautena on myös kynttilät.

Kuva: we heart it
 Voisin myös oikeastaan sanoa, että yhtenä kautena tässä äskettäin on ollut kaakaon juonti. Join nimittäin tosi paljon kaakaota yhteen aikaan! Mutta nyt sekin on vähän jäänyt...
Kuva: we heart it
Onko teillä tällaisia kausia? Vai kuulostiko tämä teksti siltä, että kirjoitan ihan mitä sattuu?

Ja sitten vielä sellainen asia, että ottaisin mielelläni vastaan postaus ehdotuksia, tällä hetkellä kun on ideat vähän vähissä! Joten laittakaahan kommentteihin ideoita! Jos nuo kommentit nyt tulevat läpi... Miusta nimittäin vähän tuntuu, että nyt muutamina päivinä, ei ole kommentit tulleet läpi. Mutta toivotaan, että ne alkaisivat tulemaan!

t. Vilma Ada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti