sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Lempimeikkini

Moikka! Otsikosta varmaan arvaakin tämän postauksen aiheen. Olen joskus aikaisemmin esitellyt teille lempimeikkini, mutta ajattelin tehdä nyt tästä "päivitetyn" version. Samoja tuotteita kylläkin löytyy tästäkin.
1.Puuteri na miulla on toiminut jo pitkään Nivean IDEAL FINISH powder, sävy 02 Nude. Kuten varmasti kuvasta huomaa, puuteria on tullut käytettyä!
2. Ripsari on tällä hetkellä tämä. Erilaisia ripsivärejä miulla on ollut vaikka mitä! Joka kerralla eri ripsari ;) Mutta tämä on tällä hetkellä se, jota käytän eniten. Tällä saa tosi näyttävät ripset (ainakin miulle!) mutta paakkuja ei tule, jos ei levitä montaa kerrosta, vaan sipaisee vain pari kertaa.

 3. CC-voide on Lumenen CC-voide, josta pidän aivan valtavasti! Tätä käytin erityisesti kesällä erityisen paljon, koska sisältää SPF 20. Toinen purkki on miulla tätä menossa, ja olen edelleen hyvin tyytyväinen. Ensimmäinen purkki oli erilainen kuin tämä, mutta aivan sama tuote! Ja sävyhän on LIGHT.
 3. Kulmakarva väri on miulla aika uusi. Tämä on siis Lumenen puuterimainen kulmaväri. Hirmu usein en kylmaväriä käytä, koska kumiani ei ole nypitty, ja ne on silloin aika vaikea laittaa, mutta tätä laitan vähän joskus kulmakarvoihini, etteivät ne olisi niin vaaleat. Varmasti käyttäisin enemmän, jos kulmani olisivat nypityt! Ja sävy on 1 Medium Brown
 5. Eyeliner ia en käytä kuin joskus, niin kuin tuota kulmaväriäkin. Mutta silloin tällöin jos haluan esim. juhliin meikata enemmän, laitan yleensä ihan tavalliset ohuet rajaukset tällä. Tämähän on siis ostettu seppälästä joskus syksyllä. Miulle ainakin on ihan riittävän hyvä, varsinkin hintaansa nähden(ei nimittäin ollut mikään kallis)!

Siinä olivatkin kaikki lempimeikkini! Ei mitään ihmeellistä, mutta esim. arkipäivänä en laita mitään muuta kuin puuteria. Jos johonkin juhliin sitten lähden, laitan yleensä juurikin näitä meikkejä!

Mitä piditte postauksesta?
Entä kuvista? Otin vähän erilaisia kuvia tähän postaukseen! Huomasitteko? Ja kummista pidääte enemmän, näistä kuvista, vai edellisistä? Kertokaa miulle!

T. Vilma

PS. Muistakaa käydä linkkaamassa bloginne edelliseen postaukseen!

2 kommenttia:

  1. Tuo meikkivoide on ihan super hyvä, omistan sen itsekkin! :-) Kuvissas on tosi hyvä laatu!

    VastaaPoista