lauantai 21. helmikuuta 2015

Pakkasta kiitos

Moikka! Kuten otsikosta voittekin päätellä, haluaisin pakkaskelit tänne! Tällä hetkellä siis on inhottavaa nollakeliä, joka siis tarkoittaa, että ulkona on aivan järkyttävän liukasta ja märkää. Mutta miksi oikein haluan pakkasta? Miksen kevättä? No siksi, kun eilen postissa tuli miun uuvet talvikengät.
Puhelinkuva, anteeksi laatu...
Kengäthän ovat siis tuollaiset "halppis uggit". Oon katellu tuon näkösiä kenkiä jo koko tän talven, mutta viime kaupunkireissulla kattelin niitä jo ihan ostomielessä, oli hintaa niillä citymarketissa alennuksessa vain 15€! Mutta tietenkään siellä ei ollut noita ruskeita kuin pitkävartisina, ja miähän halusin ne tuollaisina. No, seuraavana päivänä menin Zalandon sivuille ja löysinkin sieltä nämä 30€! Tilaukseenhan ne sieltä lähtivät. Eilen ne siis saapuivat, ja nyt tarvitsisi enää pakkasta jotta voisin sujauttaa nuo jalkaan! Tässä vielä linkki näihin:) (on näköjään tullut melkein pari euroa lisää hintaa näille...)
Tämäkin puhelinkuva...
 Oon tykännyt ihan järjettömästi tuosta Nivean lip butter:ista, suosittelen ehdottomasti! Ja tuossa kuvassa näkyykin vielä magneetti, jonka unohdin viime ostospostauksesta...

 Eilen illalla lakkailin kynsiä ja meikkailin, ja tietysti räpsäisin parit selfiet! Jotenkaan kuvat eivät vaan onnistuneet tällä kertaa, mutta ehkä ensi kerralla vähän parempi onni!
Kynsistä lakkailin ihan vain tuollaiset vaaleanpunaiset nudet, ja länttäsin parit valkoiset kukkatarrat niihin. Valitettavasti näissä kuvissa en ole vielä siistinyt niitä...
 
 
Eilen miulla alkoi muuten loma! Viikkoon ei tarvitse mennä kouluun:) Mitään ihmeempiä suunnitelmia miulla ei ole, paitsi tiistaista menen kaverille yöks, ja käydään yhellä tallilla kokeilemassa ratsastustunti, ja joku päivä käydään varmaankin kirkolla mummolassa:) Yritän tehdä tännekin postauksia ja räpsiä kuvia! Ainakin blogiarvosteluista ajattelin tehdä toisen osan, nyt kun on aikaa... Mutta ensi postaukseen!
 
T. Vilma
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti