torstai 12. maaliskuuta 2015

100. Postaus: My day 10.3

Moi!
Kun kysyin teiltä, mikä olisi kiva 100.postaus, tuli pari vastausta, että my day. No, tämänhän minä sitten päätin toteuttaa! Toivottavasti tykkäätte tästä, sillä päiväni ei ollut mitenkään erikoinen! Mutta mennäämpä itse my day:hin.
 
Tiistai 10.3
 
Herätyskello soi 6.01, torkku kestää 5 minuuttia
Joka kouluaamu miulla on kello soimassa 6.01, jolloin painan kerran torkkunappia. Kun kello toisenkin kerran soi, painan vain lopeta nappia, ja otan puhelimen käteeni.
 
Klo. 6.06 Instagramin ja muun sosiaalisen median selausta
@vilmaadalinnea
Noin klo. 6.15. Sängystä nouseminen
Tähän mennessä olen saanut tarpeekseni somesta, ja nousen ylös.
 
Vaatteiden vaihtaminen
Päivän asu!
Muut aamutouhut
Kun olin vaihtanut vaatteeni, tein muut aamutouhuni, ja lähdin kouluun.
 
Koulupäivä
Koulupäivästä miulla ei oo yhtään kuvaa, kun en jaksanut rueta kameraa raahaamaan, eikä puhelimellani saa hyviä kuvia. Mutta koulussa miulla oli ruotsia, uskontoa, enkkua, matikkaa ja kaksi tuntia liikuntaa.
 
Kolmen jälkeen kotiin
Kolmen jälkeen siis olin kotona, pitkä päivä kun miulla tiistaisin on. Kotona vain söin välipalan, ja menin huoneeseeni tabletin kanssa. Ulos en enää sinä päivänä lähtenyt erikoisemmin, sillä olin aivan hikinen liikkatunnista. Tabletilla pelasin simpsons-peliä (Josta en muuten ymmärrä yhtään mitään, haha :D ) ja selailin we heart it:tiä. Niin ja sain ihanan kortin kummitädiltäni Uudesta-Seelannista! Kiitos vain kortista täti jos luet tätä! <3
 

 
 Bloggausta
Ilta menikin sitten kirjoittaessa toiseen blogiini piiiiiitkä postaus horse fairista! (postaukseen pääset tästä )
 
Iltatouhut ja nukkumaan
 
Kuten varmastikkin huomasitte, päiväni ei ollut mitenkään erikoinen! Mutta toivottavasti piditte silti postauksesta! :D Ja vielä loppuun yksi kysymys...
 
Pitäisikö miun luoda tälle blogille oma Facebook sivu?
 
♥ : Vilma
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti