maanantai 18. toukokuuta 2015

Kesä tulee! ♥

En oo pitkään aikaan kertonut teille ihan tavallisia kuulumia, joten ajattelin teille vähän kertoa mitä kuuluu, mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu!
 
Viime viikko menikin ihan hujauksessa, kun maanantaista keskiviikkoon asuttiin kaverin kanssa kirkolla Mummin luona, kun oltiin TETissä tätini kahvilassa. Torstaina olikin vapaapäivä, jonka vietin ihan vain kotona. Perjantaina olikin viikon ainoa "tavallinen" koulupäiväni. Tosin silloinkin meillä oli koulussa yleisurheilu kisat. Itse osallistuin kuulantyöntöön. Haha, arvatkaapa miksi :D No sen takia, että saan muumitikkarin! Koulusta suoraan lähdettiinkin käymään vähän kaupungissa ostoksilla, josta vielä menin suoraan kaverilleni yöksi, ja lauantaina auttelin häntä eläinten kanssa. Sunnuntain vietinkin taas "vain" kotona!
 
Tuli tässä muuten mieleen, seurailitteko te MM-lätkää? Itse joo! TETin aikanakin katottiin kaverinkaa maanantaina Suomi VS Valko-Venäjä ottelu, jonka aikana mässättiin herkkuja ja puristeltiin stressipalloja! Oltiin vielä niin innoissamme Suomen voitosta, että käytiin tunnin iltalenkki koiran kanssa kaheksasta yheksään! Tiistaina valvottiinkin sitten puoleenyöhön kun katottiin Suomi VS Venäjä peliä, ja silloinhan niitä stressipalloja vasta tarvitsi! Ne tuomarit otti kyllä niin paljon päähän, että... POLVITAKLAUS?! Mitä ihmettä! :D
 
Kokeilin eilen yhtä meikkiä (tosin meikkipohja oli tosi nopea ja huonosti tehty), mutta päätimpä sitten ottaa siitä kuvat ja kysäistä teiltä, haluaisitteko tästä meikistä tutoriaalia? Itse olin nimittäin aika tyytyväinen tähän silmämeikin lopputulokseen!
 
 
Oon aatellu laittaa tälläsen meikin lauantaina 30pv, kun on koulun kevätjuhla, ja sen jälkeen vielä kaverin isoveljen ylppärijuhlat. En kuitenkaan halua meikata paljoa, vähän vain, niin tämä olisi aika sopiva siksi päiväksi.
 
Miun hiuksille on muuten tapahtumassa aika suuri muutos, josta jo 1/3 on tehty, mutta varmaankin viikon päästä on jo hiukset kokonaan valmiit, niin näette sitten mitä näille tapahtuu! Teen varmaankin siitä sitten ihan oman postauksen.
 
Itselläni on vielä 9 päivää koulua, jonka lisäksi kevätjuhla, joten ihan vähän enää jäljellä! Oon jo ihan innoissani kesästä, toivottavasti tekin!
 
♥ :Vilma

1 kommentti:

  1. Hei!
    vastasin vihdoinkin sun kysymyksiin mun blogissa :D
    http://lifeascinderella.blogspot.fi/2015/05/complicated-questions-simple-answers.html

    VastaaPoista