lauantai 20. kesäkuuta 2015

Tampere 16.-18.6.2015

Moikka! Viime postauksesta onkin kulunut jo viikko, hups! Mutta syy siihen on tämän postauksen aihe. Eli tosiaankin oltiin tiistaista torstaihin Tampereella lomareissulla. Yövyttiin Tampereen kylpylässä, jossa käytiin uimassakin keskiviikkona. Kamera miulle oli mukana, mutta en sit jaksanutkaan kantaa sitä missään mukana, mutta puhelimella tulikin sitten räpsittyä paljon kuvia, joista osan laitan nyt tähän postaukseen! Instagramiin joitakin kuvia olenkin jo päivitellyt, joten jos seuraat miua instassa, olet jo näistä jotkut voinut nähdä! Mutta aloitetaan katselemaan kuvia, joista ensimmäiset ovatkin jo matkalta!

Pysähdyttiin Lahdessa Luhdan outletissa, jonka pihalla sitten napsasin selfien. Sieltä mukaan lähti kengät, jotka esittelen sitten toisessa postauksessa!


Pysähdyttiin myös syömään jossain lähempänä Tamperetta, ja siellä oli pöydissä ihania kukkia!

Perillä!


Näkymät hotellihuoneen parvekkeelta.

Lähettiin illalla enne teatteria kävelemään kaupungille, ja yhdessä kahvilassa käytiin huomassa limsat.
Käveltiin pikkukakkosen puiston ohi! :D


Tosiaankin mentiin illalla Tampereen komedia teatteriin katsomaan Tankki täyteen! Meillä oli ihan omat istuma paikat -ylimääräiset tuolit! Mutta se olikin itse asiassa aika hyvä. Esityshän oli oikeasti loppuun myyty, mutta yks iskän kaveri oli esiintymässä siinä, joten se sai hankittua meille onneksi liput.
Te ette varmaankaan tiedä, mutta miä oon kunnon Tankki täyteen- fani! :D Oon kattonu kaikki jaksot moneen kertaan ja osaan kaikki juonen käänteetkin ulkoa! Tää esitys oli miulle siis aivan täydellinen, ja olikin mielestäni paras kesäteatteri mitä oon koskaan nähnyt!

Keskiviikon aamupalaa! (Rakastan hotellin aamupaloja! <3)

Keskiviikkona olikin särkänniemi päivä, jolloin käytiin laitteissa, näsinneulassa, delfinaariossa ja koiramäessä!

Tän yläpuolella olevan kuvan oon ansainnu! Iskä ja pikkuveli menivät Motogeehen, ja myö äitin kanssa jäätiin kahtomaan, liian hurjalta kun se näytti. No, iskä ja pikkuveli tulivat pois ja sanoivat ettei se ole niin paha miltä se näyttää, ja jotenkin saivat meidätkin suostuteltua siihen. Mentiin siis laitteseen, ja kun se oli lähdössä, näimme kuinka iskä ja veli löivät kädet yhteen, ja siinä vaiheessa tiedettiin sen olevan meno nyt! Ja oli muuten ihan hirveä, eikä olisi pitänyt mennä siihen! Mutta hengissä selvittiin! (Ja itse asiassa tämä kuva on otettu ennen sitä koettelemusta, sen jälkeen en olisi varmaan pystynyt!)
Olin laittanut keskiviikko aamuna lyhytvartiset sukat, ja lenkkarit. Kävellessämme särkänniemeen päin tunsin kuinka kengät hiertävät jalkani verille. Paljain jaloinkaan en halunnut kävellä, kun oli sen verran kylmä. Sukatkin olivat valkoiset enkä halunnut niitä aivan mustiksi, joten täytyi vain kestää särkänniemeen asti, josta me sitten ensimmäisenä mentiin laastareita etsimään!

Tässä vielä muutamat kuvat särkänniemestä ja koiramäestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti