keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kukkien täyteinen postaus

Moikka! Käytiin eilen äitin kanssa leikkimässä turisteja kaupungissa, ja kivoja kuvia kameraan kertyikin ihan kivasti. Muutamassa paikassa käytiin, ja ensimmäisenä onkin pari kuvaa hiidenkirnulta, loput sitten kaupungissa olevassa puistossa, jossa on erilaisia kasveja yms. Joten kukkakuvia olisi luvassa!

Käytiin me myös kaupuissakin vähän, ja itse ostin lumenen kulmakarvageelin, ratsastushousut ja hanskat, valkoisen paidan, jonka selkäpuoli on pitsiä sekä ihan tavallisen valkoisen T-paidan.

Tänään olisikin meidän kesäteatterin kenraali, ja huomenna sitten ensi-ilta, joka on samalla myös kantaesitys! Jännittävää! Tänään miulla ei vissiinkään ole muuta kuin valokuvaamista sekä ehkä lasten "komentamista". Yhteensä kuusi lasta kesäteatterissa mukana, ja ilmeisesti ne ei vielä oikein osaa olla keskenään siellä missä pitäis... Lavalla kyllä osaavat olla, mutta välillä se sinne meneminen meinaa unohtua, ja se hiljaa ja paikallaan oleminen kulisseissa on ilmeisesti vielä hakusessa. No, katsotaan kuinka tänään käy! Huomenna pitäisikin sitten jo lippujakin myydä, ja varmaankin valokuviakin ottaa. Toivotaan nyt vain että säät suosivat meitä! 

Muistakaahan muute seurata miua instagramissa! @vilmaadalinnea

Mutta nyt kuviin!

1 kommentti: