lauantai 25. heinäkuuta 2015

KYSY HIUKSISTA!

Moikelismoi! Miu teki hirmusesti mieli tulla päivittelemään tänne just nyt jotain! Kuuntelen täällä spotifysta kesän 2015 biisejä, syön tuoreita mansikoita ja lakuja. Niin ja värjäsin juuri hiukseni, nyyh, sinne meni liukuvärjäykseni! Mutta siitä päästäänkin postauksen aiheeseen.
Olen siis jo vähän aikaa miettinyt jotakin All abaut my hair- postauksen tyylistä, joten päätin toteuttaa tämän nyt sitten näin. Eli siis 

Laittakaa kommentti boksiin kysymyksiä miun hiuksiin liittyen (esim. värjäyksestä) ja vastailen niihin sitten jossain vaiheessa!

Tosiaankin vastailen kysymyksiinne sitten kun niitä on tullut tarpeeksi, nyt siis vain paljon kysymyksiä tulemaan tänne päin!


4 kommenttia:

 1. Mitkä on lemppari hiustuotteesi? Nimeä kaksi :)
  • Life à la Annika •

  VastaaPoista
 2. Kaytatko yhta ja samaa hiusharjaa? infinnish.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Miten hoidat sun hiuksia?
  Onko sulla jotain luottotuotetta hiuksiin liittyen?

  http://oona-h.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. mikä on hulluin idea minkä joskus haluisit vielä vaikka ihan vähäksiaikaa toteuttaa hiuksiisi? entä unelma hiukset, ei mikään realistinen kuva vaan joku mihin olet todella rakastunut ? onko jotain mikä ns. oksettaa toisten hiuksissa, joku tyyli ? väri? kampaus ? -> joku asia mikä saa aina myötähäpeän tai kuvottavan tunteen.. :DD mistä hiustyyleistä pidät miespuolisilla ihmisillä? mistä et ? hahaa sori nää kysymykset ei oikein liity siun omaan hiustyyliin tai hiuksiin, mutta ylipäätään hiuksiin kylläkin :D jätä vastaamatta jos meni ohi aiheen ja postausidean ;)! ps. rakasta siun tukkaa! tosi kivan ja terveen näköinen 8)

  VastaaPoista