tiistai 14. heinäkuuta 2015

Uudet kumisaappaat

Oon rakastunut... <3

Miul on joskus ollut kumpparit, mutta ne hiersivät miulle rakot. Olin pitkään (varmaan vuoden) ilman saappaita, mutta nyt tuli sellainen olo että tarvitsen saappaat. Ja tiesin vielä tasan tarkkaan millaiset. Ongelmana vain oli ettäs mistäs saat sellaiset?

Halusin siis mintun väriset Hai saappaat. Etittiin äitin kanssa nettikaupoista tosi pitkään, ja kärkkäisen nettisivuilta löytyikin näitä, mutta ei koossa 41, eli juuri siinä miun koossa. 40 & 42 kyllä löytyi. No, parista kauppaa käytiin sit äitin kanssa ihan kahtomassa, mutta ei ollut. On ilmeisestikin joku kausiväri, eikä löydy enää monesta kauppaa!

Lueskelin sitten netistä, että näissä Hai saappaissa on yleensä kokoa pienempi sopivan kokoinen, mitä normaalisti. Selvittelin sitten onko kärkkäisellä ilmainen palautus, ja kun oli, tilattiinkin äitin kanssa nuo sitten koossa 40, jospa ne vaikka olisivatkin miulle sopivat. Ja eilen nämä sitten saapuivat, ja olivat sopivat! Olin kyllä niin iloinen, ja nyt haluaisin vain käyttää näitä!

Käytössä en näitä ole vielä kerennyt kunnolla testata, mutta enköhän miä kerkeä! Sadetta kuitenkin on tulossa... Jos säätiedot perjantaille eivät muutu, ja ne pitävät paikkaansa, pistän nämä varmastikin jalkaan kun pyöräilen ukkosessa ja vesisateessa 4km, sillä miulla on kulmien siistimis aika 13.30, ja juuri siihen aikaan se lupaa ukkosta... Voi kun kiva! No, onneksi perjantaihin on vielä aikaa, ja sää ennusteet kerkeävät muuttumaan vielä monta kertaa!


Saappaat on tilattu täältä: https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/nokian-hai-kumisaappaat#spst

11 kommenttia:

 1. Eksyin sun blogiin, kun olit haastanut mut tohon liebster awards haasteeseen ja kommentoit asiasta mun blogiin niin pitihän se tulla sitten kurkkimaan, että millaisia kysymyksiä oli pistänyt. Kuitenkin huomasin, että tää onkin tosi mukavan oloinen blogi! Hyviä laadukkaita kuvia ja kivan selkeää tekstiä :) Taidankin liittyä lukijaksi! Ainiin ja noi saappaat on kyllä ihanat <3 Itekin oon pitkään jo miettinyt noiden ostamista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja tervetuloa! :D Ja voin kyllä suositella noita!

   Poista
  2. Myytkös saappaasi �� 0405537380 😊

   Poista
  3. Hei en ole myymässä saappaitani! 😇

   Poista
 2. Söpöt saappaat, noilla kelpaa tepastella sadesäällä! :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Mistä olitkaan ostanut nuo saappaat ja missä saapastelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ostettu karkkainen.com ista, ja noissa kuvissa saapastelee itseasiassa miun kaveri ja ihan meidän kotipihalla:)

   Poista
 4. Hei! Minulla on punaiset Hai-saappaat, ja ne on hyvät jalassa. Nyt kun sain ajokortin, niin olen käyttänyt niitä
  ajokenkinä, kun kavereitten kanssa ajellaan.

  VastaaPoista
 5. hyvän väriset saappaat todella hienot.

  VastaaPoista