sunnuntai 27. syyskuuta 2015

PELLOLLA

Moikka! Miä en nyt tiedä, miten aloittaisin tämän postauksen... Vime postauksestakin on viikko aikaa, ja siinä välissä on kerennyt blogin nimi vaihtua (josta ei sen enempää) sekä blogin ulkoasu muuttua. Torstaina kaverini ollessa meillä käytiin pellollamme räpsimässä kuvia, ja vaikka miusta ei kuvia tullutkaan kuin muutama, olen jotenkin erityisen tyytyväinen niihin!

Tällä hetkellä etsiskelen kameraani uutta pitkää objektiivia, sillä miun 70-300mm putki on rikki. Jo keväällä se alkoi tarkentamaan vähän hitaammin ja hieman säristen. Kesällä särinä vain paheni, ja lähetettiinkin putki Helsinkiin, josta korvauksen hinta-arvoksi taisi tulla 200€-250€. Päätettiin siinä sitten ei rueta korjauttamaan putkea, kun itse olin siitä 300€ käytettynä maksanut. Kun putki tuli postissa takaisin kotiin, tajusin, että tuosta ei ole enää mihinkään muuhun kuin jonkun pitkään paikallaan pysyvän kohteen kuvaamiseen.

Tän postauksenkin piti tulla jo eilen, mutta näiden kuvien kokojen kanssa oli ongelmia... Eilen olikin kunnon puhelimen päivityspäivä, päivitin yhteensä 14 sovellusta sekä sen lisäksi päivitin tuohon ios 9.  Jospa nyt ei ihan heti tarvitsisi taas päivitellä hirmuisesti kaikkea! Mutta nyt kuitenkin kuviin:

PS. Jos teillä on joitakin postauksia joita haluaisitte että toteutan, laittakaa niitä kommentilla tulemaan!

4 kommenttia: