lauantai 23. huhtikuuta 2016

DIY RIPSIENPIDENNYKSET

Moikka! Tänään mä näytän teille, millaset miun ripsienpidennyksistä tulee, kun laitan ne itse. Tai no, en mä tiedä voiko näitä ihan ripsienpidennyksi sanoa, mutta ajavat kyllä asiansa. Kun tällaiset ensimmäistä kertaa laitoin, niin aika moni ihminen seuraavana päivänä kiinnitti niihin huomiota, ja muutamaankin kertaa miulta kysyttiin: "Missä siä oot käyny laitattaa noi ripset?" Mutta miä se "ylpeästi" vastasinkin että ihan itse kotona laitoin! Eli ihan onnistuneet niistä siis taisi tulla...

Nyt siis laitoin näitä jo toista kertaa, joten tiesin mitä oli odotettavissa. Niissä edellisissä ei tosin ollut noita solmuja noiden tupsuje päissä, mikä oli parempi. Noista solmullisista yritin leikata sen solmun pois, mutta leikkasin aina liian pitkälle ja tupsu levisikin käsiin. Tyydyin siis vain laittamaan nuo solmuineen.

Näihin tarvitset siis tietysti nuo ripset, ja sitten liimaa, joka on tarkoitettu ripsitupsuille ja joka poistetaan sen poistoaineella. Itselläni on siis Ardell merkkistä liimaa, jolla ripset pysyvät sen muutaman viikon, ja sitten tietysti se poistoaine. Näitä ei nimittäin missään tapauksessa saa repiä irti! Itselläni on siis ollut aina tuollainen paketti, jossa on kolmea eri pituutta. Itse en noita pisimpiä käytä ollenkaan, koska ne ovat mielestäni aivan liian pitkiä. Voit varautua siihen, että ainakin itselläni ripsiä lähtee aina välillä, ja esiin tulee aukkoja, mutta itse olen aina vain liimannut uuden ripsitupsun vanhan paikalle. Ja yleensähän käytän koko paketin (jos noita pisimpiä ei lasketa), joten mistä ihmeestä minä niitä sitten lisäilen? Nyt löysin essencen meikkien joukusta pikkupaketin ripsitupsuja, joten se on oikein hyvä sitten ripsien lisäilyyn! Eika maksanut kuin alle 4€.

Ripsien laitto on hyvin yksinkertaista: ensin laitat hieman liimaa jollekin alustalle, esim. palaselle foliota, jonka jälkeen otat pinsetit, nappaat tupsun pinsetteihin, kastat liimassa niin että liimaa ei ole liikaa eikä liian vähääkään, ja laitat aivan ripsen tyveen. Aluksi voi näyttää vähän hassulta, mutta kyllä siitä lopulta hyvä tulee! Ja kannattaa kokeilla ripsitupsujen käyttöä ensin tavallisella ripsiliimalla, ettei heti rupea tuolla silmiään sörkkimään.

Miulla itselläni on ainakin hyvin lyhyet ripset, eivätkä näy juuri mihinkään. Se onkin se syy, miksi näitä ripsitupsuja käytän. Kaikkein mieluiten kävisin tietysti ottamassa ihan oikeat ripsienpidennykset, mutta siihen miulla ei riitä varaa, joten näillä mennään! Näissä alemmissa kuvissa miun ripsissä ei ole mitään, korkeintaan jotain ripsivärien rippeitä.
Ilman ripsienpidennyksiä
Seuraavissa kuvissa onkin jo laitettu ripset paikoillee, ja tykkään! Aamusin on niin ihanan nopea meikata, kun ei tarvitse säätää ripsivärin kanssa. Eikä miulla aamusin todellakaan olisi aikaa rueta tekoripsiä silmiini laittamaan! Kummasta tykkäätte enemmän, ilman ripsitupsuja vai ripsitupsujen kanssa?
Ripsienpidennyksillä
Itselläni ripset pysyivät ihan ok näköisinä kolme viikkoa, aina silloin tällöin ripsiä lisäillen. Ainiin, sen unohdin aikaisemmin sanoa, että näitä ai kannata hirmuisesti vedellä läträtä! Ja ensimmäiseen kahteen päivään ei minkään näköistä kosketusta veteen. Itse kastelin nämä muutaman kerran hellästi vedellä, mutta mukavampaa ainakin omasta mielestäni on olla kastelematta näitä lainkaan.

Haluan vielä tähän loppun sanoa sen, että en ollenkaan tiedä onko tämä se oikea tapa laittaa nämä ripset, mutta näin sen itse teen ja miulla ainakin toimii!

4 kommenttia:

 1. Ompa kivannäköiset :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus oon pitkään ettiny tämmöstä hyvää kirjotusta kotitekosista ripsistä ja tää oli just täydellinen! Oon ite yrittäny duo liimalla tehä noita ripsiä mutta en oo saanu pysymään sillä niitä kun vaa max 3 päivää. En tiiä onks se tekniikasta kii sit mut voisin seuraaval kerralla kokeilla tota ardell liimaa jos se toimis paremmin. Ootko ite ostanu ton sun liiman mistä? Ja oot tosi kaunis ja tää on oikee ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi, niin kuva että tästä oli jollekin apua! Itse tilasin tuon liiman, sen poistoaineen sekä ensimmäiset ripsetkin bangerheadilta :)

   Poista