maanantai 11. huhtikuuta 2016

NETFLIXIN KATSOTUT JA KATSOTTAVAT

Moikka! Oon nähnyt tällaisia postauksia aikaisemminkin blogeissa, ja nyt sitten päätin itsekin tämän toteuttaa! Koska en ole vielä kovin montaa sarjaa kerennyt netflixistä seuraamaan, ajattelin myös kertoa teille mitä sarjoja haluan rueta seuraavaksi sieltä seuraamaan. Joten aloitetaan niistä joita olen katsonut!

PRETTY LITTLE LIARS

"Neljä 16-vuotiasta tyttöä luulevat salaisuuksiensa säilyvän ikuisesti ystävänsä salaperäisen katoamisen jälkeen. Totuus voi kuitenkin olla vain tekstiviestin päässä." 

Näin netflix sanoo Valehtelevista viettelijöistä! Tää oli aivan ensimmäinen sarja netflixissä mitä rupesin seuraamaan, ja koukkuun jäin heti. Joulukuussa netflixiin tuli 4. kausi josta olin ihan älyttömän innoissani, olinhan juuri 3. kauden lopussa. Kun 4. kausi oli katsottu. oli aivan pakko tilata 5. kausi DVD:nä...

GOSSIP GIRL

"Kristen Bell lainaa äänensä hittisarjan nimettömälle bloggarille, joka selostaa tapahtumien käänteitä newyorkilaisessa hienostokoulussa."

Kun aloin katsomaan Gossip Girliä, en ollut vielä älyttömän vakuuttanut. Vähän ajan päästä kuitenkin olin taas koukussa... Ja nyt olen katsonut 4. kautta, ja koko ajan tekisi katsoa sitä! Onneksi vielä kaksi kautta jäljellä...MITÄ HALUAN KATSOA?

THE CARRIE DIARIES

"Teini-ikäinen Carrie Bradshaw yritää selvitä lukiosta ja unelmoi kirjailijaksi ryhtymisestä Sinkkuelämää- sarjan esiosassa."

MODERN FAMILY

"Emmy- palkitussa tilanne komediassa seurataan Jay Pritchettin ja hänen kirjavan perheensä seikkailuja aikamme haasteiden keskellä."

ORANGE IS THE NEW BLACK

"Paremman perheen tyttö New Yorkista päätyy vankilaan, kun menneisyyden moka paljastuu. Emmyllä palkitun draamakomedian on kehittänyt Weeds- sarjan luoja."


Mitkä ovat teidän lamppareita Netflixissä? Entä mitä sarjaa tai elokuvaa suosittelisitte minulle?

2 kommenttia:

  1. Samoja sarjoja tullut katottua! Suosittelen todellaki Modern Familyä ja The Carrie Diariesta! :) Tosi kiva postaus ♥

    http://noorajanikaa.blogspot.fi

    VastaaPoista