tiistai 3. toukokuuta 2016

HUHTIKUUN POSITIIVISET

-Huhtikuun alussa sekä puolessa välissä hoidin tuttumme ihanaa vauvaa. Käyn siis aina silloin tällöin hoitamassa tyttöä ompelukurssilla, jotta tuttumme saa rauhassa ommella!

-Huhtikuun alussa tapasin myös loput meidän ensi kesän ripariporukasta.


-Ensimmäisille mopotunneillakin huhtikuussa kerkesin, ja enää onkin vain kaksi teoriatuntia käymättä ja sitten voin mennä suorittamaan teoriakokeen!

-Ekojen mopotunten jälkeen kävin kaupungissa ollessani myös kaverini kanssa katsomassa onnenonkijan, ja oli kyllä hyvä.

-Huhtikuussa kävimme myös luokkamme kanssa tutustumassa kaupungissa ammatti-opistoon, sekä ammatteihin joksi siellä voi opiskella. Parturi-kampaajan ammatti alkoi oikeasti kiinnostaa!

- Vietimme äitini synttäreitä ihanaa täytekakkua syöden, jonka leivoin äidille. 

-Yksi sunnuntai myös menimme ratsastamaan tallille, jossa aina silloin tällöin käyn tunnilla. Lähdettiin siis äitin ja tuttumme kanssa maastoon, ja vaikka maasto olikin hyvin hidas vauhtinen miulle, oli kyllä siltikin oikein mukavaa. Oli miulla sitten alla hieman vaikeampi hevonen niin oli jotain tekemistäkin. 

-Huhtikuun viimeinen viikko meni leipoessa, siivotessa tupperware-kutsuja varten, sekä valmistautuessa vapputanssiaisia varten. Perjantaina ensimmäisenä tanssittiinkin koulussa tanssit, ja illalla vielä vietettiin mukavat tupperware- kutsut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti