maanantai 18. heinäkuuta 2016

PIENISSÄ HÄISSÄ

Moikka! Takana on rankka, mutta ihana viikonloppu ♥ .  Lauantaina päivällä hyppäsimme koko perhe autoon ja matkasimme tätini häihin. Olin ollut häistä jo hirmusen pitkän aikaa innoissani, häissä kun en ole ollut vähintään kymmeneen vuoteen! Tätini kanssa oltiin aikasemmin puhelimessa juteltu, että otan kamerani mukaan ja kuvailen sitten juhlissa, kun erillistä kuvaajaa ei ollut "ostettu". Enhän miä nyt ammattikuvaaja ollut, mutta kyllä siellä muutama ihan hyvä kuvakin tuli! Häät olivat aika pienet ja rennot, mutta siitä minä tykkäsin. Kelitkin suosivat juhlia, ja vihkimisen aikana aurinkokin paistoi ihanasti (tosin kuvaamista se ei helpottanut). Nälkä ei kerennyt missään vaiheessa tulemaan (eikä jano, pienet jääkaapit olivat aivan täynnä juotavaa!) ja ihanat juhlat jatkuivatkin yömyöhään ihan vain jutustellen sukulaisten kanssa. Illalla oli myös mahdollisuus päästä paljuun ja saunaan, mutta miä olin lopulta niin väsynyt että päätin sillä kertaa jättää väliin. Muutamat vieraista, mukaan lukien me, jäimme vielä yöksi samaiseen juhlapaikkaan. Yöunet jäivät aika vähille, sillä sunnuntai aamuna piti nousta jo kahdeksalta syömään aamupalaa ja lähtemään kotiin kesäteatterin takia. 

Seuraavat sukujuhlat olisivatkin miun rippijuhlat, ja katsotaanpa jos saataisin sinne meidät kaikki serkukset paikalle! En nimittäin muista milloin viimeksi oltaisiin oltu kaikki serkukset paikalla...
Mekko: H&M | Neule: Vila | Kengät: Trendy Line | Korvakorut: Glitter | Kaulakoru ja käsikoru: ?Oletteko te olleet häissä tänä kesänä?

2 kommenttia:

  1. Olet todella kaunis! Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  2. En itse asiassa ole koskaan ollut häissä :D Todella, todella kaunis asu! :)
    Olet niin kaunis!

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista