torstai 23. helmikuuta 2017

WANTIES (SPRING 2017)

Moikka  Mitä teille kuuluu? Miulla on enää tää viikko koulua ja ens viikko onkin sitten hiihtolomaa! Tälläkin viikolla meillä tiistaina loppui koulu jo 12.15 kuten myöskin keskiviikkona jolloin meillä oli joka vuotinen talviliikuntapäivä. Lyhyitä päiviä siis! Myös yhteishaku alkoi tällä viikolla, mutta itse en ole vielä sitä tehnyt, saa nähdä kerkeänkö tekemään ennen lomaa vai jääkö vasta loman jälkeen. Miun jatko-opinnoista olen kirjoittamassa postausta heti kun vain saan aikaiseksi! Sitä te olette kyselleet jo pidemmän aikaa. Mutta ettei tähän alkuun tulisi liikaa höpötystä mennään postauksen oikeaan asiaan.

Viime keväänäkin tein postauksen, mitä kaikkea sinä keväänä halusin! Nyt halusin toteuttaa samanlaisen postauksen, näin keväisin kun haluaa kaikkea kivaa. Tässä vielä linkki viime vuoden postaukseen. Jos olette lukeneet viime vuoden postauksen, huomaatte varmasti, että tällä kertaa kollaasi on paljon värikkäämpi! :D Nikeltä on tullut uusi ohut takki, vieläpä kivoissa väreissä! Oon pitkään metsästänyt Niken suunnilleen saman mallista edellistä mallia mustavalkoisena, mutta se on ollut jo pitkän aikaa loppu kaikkialta eikä lisää ole ilmeisesti tulossakaan, joten olen päättänyt luovuttaa sen suhteen. Sitä paitsi olisihan tämä paljon värikkäämpi! Toinen värikäs juttu tässä listassa olisi värikkäät aurinkolasit, Wishistä olen kaksiakin värikkäitä aurinkolaseja jotka täytyy kyllä varmaan kotiuttaa vielä ennen kesää. 

Näiden värikkäisen juttujen lisäksi listalta löytyisi ripsienpidennykset (vaikka kuvassa onkin tekoripset), uusi kiharrin ( koska edellinen reilu pari vuotta ei ole enää hyvä, hiukset ei nimittäin pysy viittä minuuttia pidempään kiharana kun sillä tekee!), Anastasian dip brow pomade jota olen kuolannut jo pitkään, ja kohta alkaisi olemaan aikakin ostaa uusi kulmatuote kun entinen alkaa loppumaan. Lisäksi tuollaiset Nunuco designin marmorikuvioiset passinkuoret olisivat aivan unelma! Itse yritin säätää ja ommella itse itselleni passinkuoret, mutta materiaaleista johtuen ei onnistunut ja luovutin. 

Mitä pidätte näistä? Mikä on teidän must juttu mikä pitää saada tänä keväänä?

4 kommenttia:

 1. Noi marmorikuvioiset passinkuoret on kyl tosi söpöt!

  VastaaPoista
 2. Nunucon tuotteet on kyllä ihan huippu upeita ja toi lämpörauta on älyttömän hyvä tuote! :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on kyllä tullut ihasteltua monta kertaa... Ja hyvä tietää! :)

   Poista