sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

KEVÄÄLLÄ

Moikka Miä aattelin näin sunnuntain ja kevään kunniaksi tulla kertomaan mitä kaikkee miulle tapahtuu tänä keväänä, peruskoulun viimeisinä kuukausina.

Aloitetaan vaikka siitä kaikkein kivoimmasta, nimittäin toukokuun toisella viikolla me lähdetään luokkaretkelle Riikaan viideksi päiväksi! Tätä odotan kyllä jo nyt niin innoissani. Eilen käytiinkin äitin kanssa ostamassa miulle uusi matkalaukku, Riikan matkaa varten (ja itseasiassa yhtä toistakin matkaa varten, mutta siitä enemmän vasta kesällä!) 

Kouluun liittyen meillä on myös niin ihanan kuuloiset valtakunnalliset kokeet, jotka taidetaan kaikki tehdä jo ensi kuussa, jos oikein tiedän? Saa nähdä miten menee.  Lisäksi meillä on myös toukokuussa Riikan matkan lisäksi pieni matka Helsinkiin Taitaja9- kisan finaaleihin parin luokkalaiseni kanssa sekä tietysti ysigaala! Toukokuu koulussa menee luultavastikin aika leppoisasti, näiden matkojen lisäksi kevätjuhlaa ja viimeistä viikkoa suunnitellessa. Niin ja tietysti huhtikuun lopussa koulumme perinteiset yläasteen vapputanssiaiset!


 Keväällä alkaa myös jo pian mopokelit, pääsee taas itse kulkemaan kouluunkin! Niin ihanaa. Ainiin ja luultavasti aloitan myös kesätyönikin jo kevään aikana koulun ohella. Ja tottakai meillä on kaverin kanssa oman yrityksemme kanssa paljon suunniteltavaa kesäksi nyt keväällä.

Lisäksi olisin kyllä jo ihan valmis jättämään toppatakit ja villasukat kaapin perällä ja vaihtamaan kokonaan kevät vaatteisiin! Olen jo kyllästynyt painaviin talvikenkiin ja toppatakkeihin... Onneksi kuitenkin aurinko on jo paistanut ja oon saanu käyttää aurinkolaseja. Myös kevätjuhla mekon metsästystä on luvassa kevään aikana, mutta siitä luultavastikin teen ihan oman postauksen lähiaikoina.


Paljon kaikkea kivaa siis tulossa keväällä! Nyt vain toivotaan että kevät menee hyvin ja otan kaiken irti viimeisistä hetkistäni peruskoulussa   Ihanaa kevättä teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mulla on myös pian valtakunnalliset, jotka stressaa aika paljon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä muuten jännitää... Ruotsin valtakunnallisenkaan enää kaks viikkoo aikaa!

      Poista