lauantai 1. heinäkuuta 2017

KIHARAT | GLITTER HAIR CURLERS + VIDEO

Moikka! Miä oon aina tosi kiinnostunut kokeilemaan vaikka mitä miun hiusten kanssa, ja koska olinkin hyvin pitkään ilman kiharrinta, tuli kokeiltua ja yritettyä tehdä kiharoita vaikka miten. Yhden hyvin toimivan keinon kuitenkin löysin, ja nyt haluan jakaa sen teillekin! Tästä videon kuvaamisesta ja kuvien ottamisesta on jo jonkin aikaa, joten älkää ihmetelkö jos esim. hiukseni ovat nykyään vaaleammat tai tummemmat, nämä on kuvattu jo keväällä vaikka vasta nyt sain aikaiseksi julkaistua postauksen :)

Mä haluan heti tähän alkuun sanoa, että tämä EI ole mikään yhteistyöpostaus, vaan olen ihan itse ostanut nämä kaikki ja halunnut vain kertoa teille niistä. Kyseessä on siis Glitterin Hair curlers- kiharruspatukat. Näitä ennen Glitterissä oli myynnissä niitä Hair rollers- nimisiä pehmeitä palloja, joihin hiukset kieputettiin sisään ja annettiin olla yön yli. Niitten kanssa oli kyllä ihan miellyttävä nukkua, mutta muuta hyvää niissä ei ollutkaan. Pari niistä saattoi lähteä ihan nätisti irti ja tuli ihan ok kihara, mutta loput olivatkin sellaisessa takussa siellä sisällä, että jostais taisin joutua hieman saksiakin käyttämään, että sain ne irti hiusteni latvoista. Ja tiedän, etten ole ainoa jolle näin on käynyt joten niitä en voi suositella kellekään! 

Nämä Hais curlers- patukat ovatkin sitten aivan toista. Näillä saa nimittäin aivan ihanat korkkiruuvi kiharat! Lisäksi nämä ovat hiuksillekin hyvät, kun ei tarvitse käyttää ollenkaan lämpöä. Näihin miun tekemiin kihariin siis tarvitsee aluksi suorat hiukset, Glitterin kiharruspatuikoita (itselläni on niitä pitempiä, aloituspakkaus sekä lisäpakkaus), muotovaahtoa, hiusharjan sekä ison klipsin. 
 Itselläni on ainakin sen verran paksut hiukset, että jaan ne suunnilleen puoliksi (ei ole niin tarkkaa) ja laitan yläosan klipsulla kiinni. Aloitetaan siis laittamalla muotovaahtoa auki oleviin osioihin ihan runsaasti, jotta kiharat varmasti pysyvät. Kun muotovaahto on laitettu, suosittelen harjaamaan hiukset läpi, ja sen jälkeen ottamaan haluamasi hiusosion. Kuitenkin ennen hiusosion ottamista kannattaa valmistella patukka: patukoita on siis kahden eri värisiä, ja ne "kiertyvät" eri suuntiin. Itse tykkään laittaa niitä sekaisin, jotta siellä olisi sekaisin molempiin suuntiin kiharia. Mutta siis tarvitset aloituspakauksen mukana tulevan pitkän tikun, jonka työnnän patukan läpi. Kun tämä on valmis, otat jo aikaisemmin maininneeni hiusosion, kieputat sitä pari kertaa, asetat koukun siihen ja vedät patukan läpi. Ymmärsitkö? Sitten vain koko pää täyteen tällä samalla tekniikalla!
 Itse pidän näitä yleensä yön yli, niin aamulla ei tarvitse kuin vetäistä ne pois ja suihkauttaa hiuslakkaa. Nukkuminen voi olla aluksi hieman epämukavaa/ hankalaa näillä, mutta itse ainakin olen jo oppinut nukkumaan näiden kanssa eivätkä ne häiritse, kun vain nukkuu oikeassa asennossa. Glitterissä myös sanottii miulle näitä ostaessani, että jos laittaa kosteat hiukset näihin, voi niitä ihan hyvin föönata kuivaksi, jolloin myös tulee oikein hyvät kiharat. Itse en kuitenkaan ole föönaamista näillä kokeillut, kun tällä miun tekniikalla on toiminut aivan hyvin. Tässä kuitenkin vielä loppu tulos ja video, josta voi nähdä ja ymmärtää ehkä vähän paremmin miten minä nämä päähäni laitan!Mitä te piditte näistä kiharoista? Oletteko te kokeillut Glitterin kiharruspatukoita?

8 kommenttia:

 1. En oo kokeillut, mutta sait noilla aikaan niin upeat kiharat että täytyy ehdottomasti harkita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja suosittelen ehdottomasti harkitsemaan! :)

   Poista
 2. Moikka tuolla yhessä vanhassa Blogissasi näkyi nuo Hai saappaat oltaisiin kiinostuneita ostemaan ne Sipelle polttarihin pliis :-) joten voisitkos myydä ne sinulle sopivalla hinnalla ? ;-)
  terkuin thankaniemi2@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Valitettavasti en kyllä saappaitani myy :( ovat ihan lempparini, ja värikin on kausiväri...

   Poista