perjantai 11. elokuuta 2017

MIUN GOALS?

Moikka kaikki! Oon jo jonkin aikaa halunnut tehdä postauksen tästä aiheesta, mutta vasta nyt sain sen aikaiseksi. Aina puhutaan, että esimerkiksi jonkun kulmakarvat voivat olla goals. Miun mielestä kuitenkaan ei ole yhtä ainoaa goals: sia, vaan kaikilla on oma näkemyksensä asiasta, joten tänään aion kertoa, millainen on miun goals.

Olen jo jonkin aikaa ajatellut, että miun jonkin näköisenä tavoitteena on olla goals. Ja tällä en todellakaan tarkoita sitä, että miun tavoitteena olisi ne täydelliset instagram kulmakarvat. Haluan olla tottakai kaunis, mutta omalla tavallani! Yksi tärkeimmistä asioista miulle on kuvat. Haluan ottaa nättejä kuvia, ja oppia muokkaamaan niitä. Haluan nauttia ajasta kavereiden kanssa, ja pitää hauskaa. Haluan poikaystävän, mennä naimisiin, saada lapsia... Haluan kouluttautua hyvin parturi- kampaajaksi ja osata tehdä mitä näteimmmät hiukset. Ja tottakai saada myös itselleni nätit hiukset. Haluan osata meikata kauniisti. Haluan aina omistaa ainakin yhden koiran. Haluan olla onnellinen.

Sellainen on miun goals. Tai osa niistä asioista jotka kuuluvat siihen. Ei mitään kovin erikoisia asioita, mutta sellaisia joita minä haluan. Ja nämäkin saattavat vaihtua ajankuluessa. Tässä vielä kuvia, joita keräsin pinterestistä.


Millainen on just siun goals?

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä ja on kiva kuulla että sulla on intohimoa esimerkiksi oman alan suhteen! :) Itselle goals näin lyhyesti selitettynä olisi tehdä mun elämästä mahdollisimman hyvää ja kaunista!

    http://newdaysaara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus!! En olekkaan nähnyt ennen tämän tyylistä postausta :)

    VastaaPoista