lauantai 26. elokuuta 2017

KOULUN ALKU

Moikka  ja anteeksi. En viime viikonloppuna kirjoittanut ollenkaan postausta, henkilökohtaisista syistä voimani eivät siihen riittäneet. Mutta nyt olen taas täällä, ja ajattelin kertoa teille jotain miun koulun alusta!

Kerroin jo aikaisemmin tänä vuonna, mitä aion peruskoulun jälkeen (postaukseen pääset tästä), ja kesäkuun positiiviset postauksessa mainitsinkin, että sain paikan parturi- kampaajana! Nyt olenkin ollut jo kaksi viikkoa hiusalan perustutkinnon opiskelija. Samalla kun otin paikkani vastaan parturi- kampaajana, hain myös kaksoistutkinto mahdollisuutta. Jos täällä on joku joka ei vielä tiedä mikä kaksoistutkinto on, voin nyt lyhyesti kertoa. Kaksoistutkinnossa opiskellaan siis kolmessa vuodessa itselleen sekä ammatti sekä ylioppilastutkinto. Itselläni menee niin, että yhden päivän viikosta käyn lukiota ja loput olen amiksessa.

Kouluni alkoi siis 14.8 maanantaina, jolloin sain myös tietää että sain kaksoistutkinto paikan. Ensimmäinen viikko alkoi oikeastaan vain tutustumalla omiin luokkalaisiin sekä kouluun, ja kuuntelemalla miten kaikki toimii. Ensimmäisellä viikolla oli koulussa vain keskiviikkoon asti kunnes jäin henkilökohtaisista syistä loppuviikoksi pois. Nyt tällä toisella viikolla olin koulussa vain kaksi tuntia (YTO aineita...) mutta tiistaina, keskiviikkona ja torstaina minäkin pääsin pesemään hiuksia! Muut olivat aloittaneet hiustenpesut jo ensimmäisen viikon perjantaina, mutta koska en ollut silloin paikalla pääsin vasta tällä viikolla mukaan. Koulupäivät menivätkin siis hiuksia pestessä, ja eilisen olin ekaa päivää lukiossa.

Nyt kuitenkin kahden viikon jälkeen fiilikseni on, että olen ihan oikeassa paikassa! Toivottavasti tämä sama fiilis jatkuu koko kolmen vuoden ajan :)Haluatteko jatkossakin lukea miun opiskeluista? Entä miten teidän koulun alkoivat?

12 kommenttia:

 1. Olisi todella mukava kuulla aika ajoin, että miten opiskelut sujuu. Onnea opintoihin.!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalta :) Itse aikoinaan harkitsin myös hiusalaa, mutta jänistin sitten viime hetkellä. Luulen, että mun nakkisormilla saataisiin enemmän tuhoa aikaiseksi, kuin niitä oikeita leikkauksia.

  VastaaPoista
 3. Ihana että oot viihtyny uudessa koulussa! Mä kans aloitin koulun nyt syksyllä, ja voin niin hyvin samaistua noihin sun fiiliksiin :) Tsemppiä opintoihin, ja mua ainaki kiinnostais kuulla lisääkin tosta teidän opiskelusta.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla! Ja tsemppiä siulle myös kouluun! :)

   Poista
 4. Aivan ihana blogi sulla muuten :)

  https://veerakaisla1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Superisti onnea ja tsemppiä :)♥


  https://tuulipuikkonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mua kyllä kiinnostaisi lukea myös enemmän sun opinnoista :) Mulla on koulu alkanut ihan kivasti, vaikka aluksi jännittikin mennä kokonaan uuteen kouluun tuntematta ketään etukäteen :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja joo just se miuaki pelotti, yksin uuteen luokkaan... Mutta hyvin on mennyt! :)

   Poista