perjantai 20. heinäkuuta 2018

KESÄLLÄ

Moikka  Kesä on hurahtanut aivan uskomatonta vauhtia, ja kohta pitäisikin palata takaisin kouluun. Blogi on jäänyt ihan unohduksiin kahden työn ja kaikkien muiden menojen välissä. Nyt miulla on pitkästä aikaa vapaapäivä, jolloin ei ole mitään suunnitelmia! Tuntuu muuten aika hyvältä.

Oon tosiaankin nyt ollut jo toukokuusta asti kesätöissä hotellisiivoojana, ja nyt heinäkuussa siellä onkin ollut tosi kiireistä. Vapaapäivät sieltä onkin yleensä mennyt oman yrityksen töitä tehden! Me ollaan jo 2/3 leiriä jo tälle kesälle pidetty, mutta vielä pitäisi yksi vetää heinä- elokuun vaihteessa. Paljoa en siis ole kerinnyt heinäkuussa vapaista nauttimaan! Olen kyllä hyvin kiitollinen miun tämän hetkisestä työtilanteestani, sillä tiedän että kaikilla ikäisilläni ei ole töitä. Silti olisin kyllä jo ihan valmis palaamaan kouluun, ja rauhoittumaan tasaiseen arkirytmiin.


Töiden välissä olen myös kerinnyt käydäkin jossain, nimittäin Ruisrockissa! Instagramissa miua seuraavat eivät olekaan voineet välttyä siltä tiedolta :D Voisin kyllä sanoa, että ehdottomasti kesän, jos ei jopa koko vuoden, paras viikonloppu! Tämän lisäksi olen kerennyt syömään vaikka kuinka monta jäätelöä, käymään mökillä kerran (joka hieman kyllä harmittaa, viihtyisin mökillä useamminkin!) sekä uimaan. Nyt näillä hirmu helteillä olen ottanut uikkarit töihin mukaan ja pulahtanut siellä järveen töiden jälkeen. 


Kouluun palaan siis elokuun puolessa välissä, ja siihen asti nautin vielä kesästä ja teen ahkerasti töitä! Toivottavasti myös pari reissua ehtisin vielä tänä kesänä tekemään töiden välissä, ja suorittamaan kaverin kanssa meidän summer bucket listin kohtia. Ja tietty päivittämään blogia! Viimeistään syksyllä sitten palaan taas postaus per viikko rytmiin, kun pääsen arkeen kiinni. Nyt ihanaa viikonlopppua kaikille! 

Kengät - Nike // Hame - New Look // Paita - Ginatricot // Laukku - H&M // Takki - Adidas

Mitä te olette tehneet kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti